Småviltjakt høsten 24

Glamping I Arctic Dome

Domen er strategisk plassert kun 800 meter fra Nasjonal turistvei (FV 520) og nærmest midtveis mellom Sauda og Røldal. Denne gunstige beliggenheten gjør domen til det ideelle utgangspunktet for å utforske det vakre landskapet langs den nasjonale turistveien.

Fasiliteter 
Vi tilbyr den perfekte kombinasjonen av komfort og eventyr i vakre naturlige omgivelser. Vår 23 kvm store dome er designet for 2-3 gjester, med en komfortabel, ferdig oppredd dobbeltseng. Fra sittegruppen foran vinduet kan du nyte den fantastiske utsikten rett utenfor døren.

Domen er utstyrt med en integrert toalettmodul, peis og egen bod/kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med nødvendige fasiliteter for enkel matlaging, inkludert to gassbrennere og kokeutstyr (stekepanner, gryter osv.). Alt nødvendig servise er også tilgjengelig. Bålpanne med grillrist er også tilgjengelig for våre gjester. 

Aktiviteter
Domen ligger ved foten av noen av Rogalands fineste fjellturer, og er et ideelt utgangspunkt for å utforske majestetiske topper som Skaulen, som står 1554 meter over havet. Nyt den rolige atmosfæren rundt bålpannen etterpå. Om sommeren er det flere naturlige badeplasser kun et steinkast fra domen, perfekt for familier. Kun 800 meter unna kan du besøke en nyrestaurert geitestøl, hvor du kan hilse på geiter og kjøpe lokalprodusert mat og drikke.

Utforsk fiskemuligheter etter fjellørret eller benytt deg av våre buldrefasiliteter med personlig instruktør. Vinteren byr på spektakulære muligheter for langrenn og toppturer. Guide tilgjengelig på forespørsel. 

Previous slide
Next slide

Fasiliteter

Sentrum er kun en kort 20–25 minutters kjøretur unna, med aktiviteter som svømming i utebadeanlegg, en nyåpnet minigolfbane, golf, sjarmerende kafeer, restauranter og butikker. Oppdag mangfoldet av opplevelser Sauda har å by på.

 

Book ditt opphold

ofte stilte spørsmål

Annen overnatting

Minnehaugen

Minnehaugen Turisthytte

220 m2 | 18 senger | 3 bad

Pris fra

2500 per natt