Småviltjakt høsten 24

Minnehaugen Turisthytte​

Fantastisk hytte som er ideell for familier, vennegrupper og selskaper – kun 3km unna Fv 52o og Nasjonal turistveg. Perfekt for småbarnsfamilier med et trygt og romslig uteområde. Direkte tilgang til lysløype om vinteren og fantastiske turmuligheter året rundt. Hytten tilbyr behagelige soverom med plass til 18 personer.

Kjøkkenet er velutstyrt med 2 komfyrer, oppvaskmaskin, 6 kokeplater og mikrobølgeovn, i tillegg til et stort kjølerom. Det er også en vaskemaskin, og tørkeskap er tilgjengelige på hytta.

Soverommene har totalt 18 sengeplasser fordelt på 6 soverom, alle utstyrt med dyner og puter. Tre av rommene har fire senger hver, ett rom har tre senger (en køyeseng og en enkeltseng), og de to siste rommene har to senger hver. Mulighet for å leie sengetøy. 

Stuen har flere sofaer og et stort langbord med plass til 20 personer, med mulighet for utvidelse til å sitte inntil 30 personer rundt bordet.

De to flislagte badene, pusset opp sommeren 2022, har store dusjnisjer og takdusjer, wc og vask. Badene har også varme i gulvet for ekstra komfort. Gangen gjennomgikk også oppussing i 2022.

Ved er inkludert, og hytta har gratis internett samt elektrisk oppvarming på alle rom.

Previous slide
Next slide

Bilder: John Eik Caffery, Vegard Næss & Slettedalen Skianlegg

Fasiliteter

Fantastisk terreng året rundt! Utforsk den opplyste langrennsløypa om vinteren, med muligheter for lange eller korte skiturer, inkludert spennende toppturer til Nevrollsnuten og Kyrkjenuten. Om sommeren åpner naturen seg med flotte turmuligheter både i dalen og fjellområdene rundt. Sentrum er kun en kort 20–25 minutters kjøretur unna, og byr på aktiviteter som svømming i utebadeanlegg, nyåpnet minigolfbane, golf, kafeer, restauranter og butikker. Sauda Skisenter kun 35 minutter unna.

Vår hytte fungerer også som et ideelt utgangspunkt for større grupper som planlegger dagsturer til ikoniske destinasjoner som Preikestolen, Folgefonna, eller Trolltunga om sommeren. Velkommen til Sauda kommune – der Slettedalen åpenbarer et paradis for naturelskere i hjertet av Rogaland, Norge.

Book ditt opphold

ofte stilte spørsmål

Pris fra

2500 per natt

Annen overnatting

Artic Dome. Sauda

Glamping

23 m2 | 2-3 sov |Toalett